És una associació viva, amb empenta i amb visió de futur, que creu en la simbiosi del comerç tradicional amb les noves formes de distribució. Es regeix per uns estatuts que podeu consultar en aquesta web i amb els següents objectius:

Agrupar el màxim d’establiments per tal de recollir les seves inquietuds i necessitats a fi d’oferir-los cobertura i representació.
Conservar i fomentar el caràcter tradicional de la vila com a centre comercial.
Representar tot el sector empresarial del comerç i de serveis del nostre poble en les negociacions davant d’entitats públiques o privades per tal d’obtenir avantatges econòmics, millores estructurals o optimitzar la disposició de serveis.
Fer accions i elaborar campanyes de comunicació i de publicitat a fi de donar a conèixer els comerços i productes i col·laborar amb totes aquelles tasques que afectin directa o indirectament a la millora i a la promoció del comerç i l’apropament del consumidor per tal de pal·liar i avançar-se a la competència de les grans superfícies.
Centralitzar la gestió de tots aquells objectius comuns per a tots els establiments (seguretat, horaris, aparcaments, senyalització, activitats d’oci i animació, promocions, etc…).

Acadèmia Advocats Agència de Viatges Alimentació Altres Serveis Articles per nens Aviram Bar Cafeteria Carnisseria Celler Centre Mèdic Concessionari Copisteria Cultura i Lleure Dietètica Disseny Electrodomèstics Esports Estanc Estètica Ferreteria Floristeria Forn de pa Fotografia Gestoria Gimnàs Hosteleria i Restauració Immobiliària Impremta Informàtica Joieria i Rellotgeria Llar i Decoració Loteria Manteniment Mascotes Materials de Construcció Merceria i Llenceria Mobiliari Neteja Papereria i Llibreria Pastisseria Peix i Marisc Perruqueria Pizzeria Publicitat Queviures Quiosc Restaurant Roba i Complements Sabateria Serveis Personals Serveis Professionals Tintoreria Xarcuteria

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba