REIKI és una tècnica d’equilibri cos- ment que consisteix en canalitzar energia. Qui aplica la tècnica reb energia que traspassa a qui la reb a través de les mans. Es tracta d’energia d’alta vibració que produeix benestar i ajuda al cos a eliminar l’estrés i l’ansietat. El flux energètic de la persona s’harmonitza i reequilibra amb el reiki, actuant simultàniament a nivell físic, mental, emocional i espiritual. Les sessions de reiki realitzen una aportació energètica en la intensitat i freqüència necessària per cada persona.

A Respira oferim sessions setmanals que consten de:
15 minuts de connexió amb el cos a través d’estiraments i moviment conscient
45 de meditació guiada amb visualització
opcionalment els 30 minuts restants són per a qui vulgui rebre o donar reiki

Oferim sessions de Hatha ioga així com de Kundalini ioga.

Una vegada al mes oferim sessions de Shakti dansa, un ioga banyat per la dansa que d’una forma amena alhora que profunda et porta a alliberar tensions i connectar amb la dansa creativa íntima que cadascú-na som. Per Shakti dansa pots mirar a la pestanya Tallers i Formació, on trobaràs les dates i els horaris.

Txi- kung i Tai-txi Els moviments lents i suaus han estat creats per a desenvolupar equilibri, utilitzant la força aliena enlloc de combatre-la directament. Aquesta tècnica es defineix com ‘estil intern’, que utilitza l’energia mitjançant moviments circulars, dolços i eficaços. Els exercicis de Tai- txi, estimulen la irrigació sanguínea en tots els òrgans del cos sense alterar el ritme cardíac, o la freqüència de la respiració.

Practicant amb paciència i perseverància, en pocs mesos es poden començar a percebre resultats concrets.
Mitjançant aquest refinat art d’exercici físic, autodefensa i meditació, es pot assolir un nou sentit d’equilibri amb l’entorn i tornar-se més sensible als canvis cíclics que la vida comporta, aprofitant-los pel nostre benestar enlloc de ser les seves víctimes.

Shakti dansa La disciplina de Shakti dansa implementa l’enteniment extret de la filosofia iòguica per a despertar i encarnar principis universals de moviment harmònic. Així mateix desenvolupa un enteniment de les qualitats i nivells d’energia induïts a través de diferents moviments i estils de dansa. Fusiona la respiració, el moviment i la consciència per a expandir el nostre camp, per donar-nos una mirada més àmplia de qui som i de com ens mostrem a nosaltres mateix@s i al nostre entorn.

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba