Dirección postal & Contacto

Nuestra dirección

Plaça Juan Francesc Cerdà, 4, 08780, Pallejà, Barcelona

Teléfono

SERVEI MÈDIC.Dos días per setmana tenen vistias mèdiques al centre amb el seu seguiment individualitzat i periòdic d’evolució de l’estat de la salut del resident.

SERVEI D’ANIMACIÓ SOCIOCULTURAL:
Es té cura de l’activació del resident durant la seva estada amb nosaltres, és per això que tres vegades en setmana es duen a terme activitats d’animació sociocultural, amb la finalitat de promoure l’estimulació cognitiva, integració i participació amb els altres residents.

SERVEI DE CUINA PRÒPIA:
Desde els nostres principis, hem tingut especial dedicació a tenir la cuina pròpia, garantint las dietas sanas i equilibradas i supervisadas setmanalment pel metge del centre.

CENTRE SEGUR I CARDIOPROTEGIT:
La Residència Pallejà aposta per la seguretat dels seus grans, per lo qeu s’ha convertit en un centre acreditat amb el personal cualificat per l’´s del desfibrilador.

SERVEI DE MAGNETOTERAPIA
Centre dotat amb aparells de magnetoterapia. Cada enfermetat es troba asociada amb un tipus particular de dolor, la magnetoterapia té la propietat d’aliviarlos

SERVEI TÈCNIC SANITARI:
Amb dos días al centre es veu reconçat el suport que els residents necesitan per al seu benestar

ATENCIÓ RELIGIOSA:
Per als residents qeu vulguin, el mossen de la parróquia de Santa Eulàlia de Pallejà, els dona la comunió i misa al mateix centre, per las personas que no es puguin desplaçar per sí mateixes.

POST OPERATORI:
A casa nostra també es pot venir en estancia temporal per tal de garantir un bon post-operatori sota la cura i vigiláncia continuada del personal especialitzat.

SERVEIS COMPLEMENTARIS:
Servei de perruquería
Servei de podología

ACTIVITATS
Excursions Festas i balls al centre Cantanias, balls de bastons, sardanas, sevillanas, concerts, etc. ( a cárrec de grups culturals del poble)

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba