Dirección postal & Contacto

Nuestra dirección

Plça. Catalunya, s/n, , Esplugues de Llobregat, Barcelona

Teléfono

CURSOS I SEMINARIS
Oferim un gran ventall d’activitats adequades per a tots els grups de població i per aquest motiu posem a la teva disposició una gran diversitat de cursos i seminaris.

Cursos d’activitats aquàtiques, activitats de tonificació, cardiovasculars, de relaxació, … que et permetran assolir els teus objectius d’una manera més dinàmica i divertida.

Els seminaris són una altra possibilitat per tal que, rendibilitzant al màxim el teu temps, puguis assolir allò que desitges sempre amb l’assessorament dels millors professionals.

SERVEI DE FIOSIOTERÀPIA I MASSATGE

Servei complementari adreçat a les persones que per necessitat, salut o benestar, requereixin d’aquest servei. Tècniques de rehabilitació, massatge, tractaments específics… i principalment, un manteniment i millora de la salut muscular-esquelètica.

TAQUILLES PARTICULARS DE LLOGUER

Posem a la teva disposició, i per un preu reduït, les taquilles de lloguer, pensades i dissenyades per oferir-te un espai perfecte per guardar el teu equipatge esportiu.

BOTIGA ESPORTIVA

Tovalloles grans i d’alta qualitat, banyadors amb els dissenys més actuals, gran varietat de barrets de bany i ulleres de natació, motxilles per a portar tot el teu equip… aquests i molts més articles de la marca Speedo els podràs trobar a la nostra botiga esportiva situada a la recepció del centre.

VENDING

Venta de productes d’alimentació i begudes energètiques.

CAMPUS D’ESTIU 2015

El dimarts 28 d’ABRIL a les 7:30h, comencem el lliurament de cites prèvies.

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba