Pastisseria Natcha Barcelona

Bombons de músic®

Natcha es va inspirar en una apreciada tradició de la nostra terra, el “postre de músic” i la va convertir en bombons, els anomenats Bombons de músic®, que són una especialitat de la casa i marca registrada, que elaborem artesanalment des de l’any 1978.

Bombons

La xocolata sempre ha estat un element clau en el nostre obrador: a Natcha trobarà un molt ampli assortit de bombons amb més de 30 classes, entre elles els Bombons de músic®, que elaborem artesanalment i son especialitat de la casa. Marca registrada des del 1978.

Bombons de xocolata negra, blanca, amb llet i amb sabors i textures molt variades i temptadores, que sorprendran els paladars més exigents, com per exemple: trufes guanajà, praliné d’ametlla, praliné d’avellana, xocolata cruixent, roca de xocolata, trufats de cafè, taronja, gerds, de licors assortits…

Pastissos

A Natcha tant hi trobarà els pastissos tradicionals de tota la vida, com les últimes novetats que anem creant, pensant sempre en vostè.
Cada any ens agrada sorprendre a la nostra fidel clientela amb noves creacions, jugant amb la combinació de sabors, textures i decoració. La innovació forma part de la nostra filosofia d’empresa

Especialitats destacades:

Trufes gelades.
Encenalls de xocolata.
Apfelstrudel (postre típic alemany a base de poma, fruits secs i panses).
Crema típica de Sant Josep amb els seus corresponents secalls.
Coques de Sant Joan (12 classes).
Panellets (22 classes), a part dels clàssics trobarà variants molt innovadores i saboroses.
Torrons de Nadal (32 classes), a part dels de xocolata, especial menció tenen el de crema cremada i el de coco.
Tortells de Reis.

Càtering per a festes i events

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba