Dirección postal & Contacto

Nuestra dirección

C/ Vallespir, 23, Local, 08970, Sant Joan Despí, Barcelona

Teléfono

GAMS REHABILITACIONS

En la rehabilitació del seu edifici, estudiarem les patologies, les causes que les originen i la deterioració produïda, així com els tractaments necessaris per eliminar, detenir o retardar el procés d’agressió a la construcció, intentant no perdre l’essència original de l’edifici sempre que sigui necessari.
GAMS REFORMES

CONSTRUCCIONS GAMS no sols ens dediquem a la construcció de vivendes unifamiliars i plurifamiliars. També ens ocupem de fer un lavabo o una habitació, o de donar una altra imatge a la seva vivenda, local comercial o comunitat. Realitzem la reforma integral de casa seva o del seu negoci, l’assessorem i ens encarreguem de tots els industrials que necessiti.
GAMS MANTENIMENT

CONSTRUCCIONS GAMS ens encarreguem de qualsevol tipus de problema domèstic, de negoci o d’indústria, des del canvi d’un fluorescent a l’adequació de zones de treball ja sigui per a maquinària o per a personal. Ens adaptem a les necessitats del seu negoci i realitzem totes les tasques de manteniment que necessiti.
GAMS CONSTRUCCIONS

CONSTRUCCIONS GAMS construïm vivendes unifamiliars i plurifamiliars, des de la partida d’obra fins a l’obtenció de les claus, i ens encarreguem de tot el desenvolupament de l’obra.
GAMS PROJECTES

CONSTRUCCIONS GAMS convertirà la seva idea en projecte, i l’assessorarà amb els tècnics adients, des de l’arquitecte al decorador, incloent tots els industrials necessaris per a cada projecte.
GAMS GESTIÓ

CONSTRUCCIONS GAMS una vegada convertida la seva idea en projecte s’encarregarà de la gestió, des de la documentació per a l’inici, llicències, visats etc., a la coordinació amb tots els industrials i els tècnics per tal que el projecte es realitzi, des del principi fins al final, sense cap mena de contratemps per al client.

PUBLICIDAD

Cargando…
Cargando…
Cargando…
Arriba